Pixelknife - Karambit Fade

€ 19,99 € 16,99
Hurry up! Sales Ends In
Days Hrs Min Sec
Inclusief belasting
Binnen 24uur verzonden

De Karambit is een van de meest herkenbare messen in de wereld van Counter-Strike: Global Offensive (CSGO), en het is tevens een van de meest gewilde in-game items onder spelers.

Op Voorraad 5 Items
Omschrijving

De Karambit is een van de meest herkenbare messen in de wereld van Counter-Strike: Global Offensive (CSGO), en het is tevens een van de meest gewilde in-game items onder spelers. Dit iconische mes heeft niet alleen een grote fanbase binnen de CSGO-community, maar heeft ook de interesse gewekt van verzamelaars en gamers wereldwijd.

De Karambit's zijn meestal vervaardigd met hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal. Ze zijn zorgvuldig ontworpen om de kenmerkende vorm en stijl van het originele in-game item na te bootsen.

Of je nu een fervente CSGO-speler bent die de Karambit in het spel bewondert of een verzamelaar die op zoek is naar een indrukwekkend stuk gaming memorabilia, de Karambit kan een perfecte keuze zijn. Het vertegenwoordigt niet alleen een icoon uit de gamewereld, maar ook de passie en toewijding van gamers over de hele wereld. Het is een herinnering aan de unieke en boeiende cultuur die is ontstaan rondom CSGO en de impact die dit spel heeft gehad op de gaminggemeenschap als geheel.

Productdetails
5 Items

Specifieke referenties

ean136097451093037
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Pixelknife - Karambit Fade”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

This website use cookies to ensure you get the best experience on our website.Privacy Policy

Inloggen

Megamenu

Your cart

There are no more items in your cart