Fadecase Elite Karambit - Night

Nieuw product

€ 44,99

Op voorraad

- +

 
Meer informatie
You must be at least 18 years old to purchase this item.

  • Bigger
  • Name tag
  • Detailed Handle
  • New & improved skins


This is an exclusive replica of the Karambit.
Own the same knife you have ingame but IRL. Put the knife next to your PC or hang it on the wall.

The knife is made of stainless steel and plastic and is a replica of the Karambit knife. The knife is 21 cm (~8,2 inches) in length.

The knife has a unique serial number engraved on it, which makes your knife completely unique. You can register your knife at Fadecase’s official site to receive special promotions and bonuses.
A protective blade sheath and black golden box is also included.

When purchasing knives, you must by law be at least 18 years old at the time of purchase.

 
Wapenwet

Alle messen die door ons worden verkocht zijn in Nederland gewoon
Het bezit van een wapen van de lichtste categorie, is legaal voor burgers van 18 jaar en ouder. Het is verboden om met dit soort wapens over straat te lopen. Wat wel toegestaan wordt is het bijvoorbeeld ophangen van dergelijke wapens aan de muur.


Geen wapen, maar toch....

Daarom is in de wet een artikel opgenomen, waarin staat dat ook alle andere voorwerpen verboden kunnen worden waarvan, gelet op hun aard of de omstandigheden waaronder zij worden aangetroffen, kan worden aangenomen dat zij bestemd zijn om letsel aan personen toe te brengen of te dreigen. Dit betekent concreet dat bijvoorbeeld tijdens het uitgaan, het bezoek van een concert of een voetbalwedstrijd allerlei voorwerpen als wapen kunnen worden aangemerkt - en eventueel in beslag kunnen worden genomen. Dit kunnen dus ook een knuppel, schroevendraaier, bijl, zakmes of keukenmes zijn.

België
In België worden als verboden wapens beschouwd: spring- of valmessen met slot (ook knipmessen of stilleto’s genaamd), vlindermessen, en blanke wapens die uiterlijk gelijken op een ander voorwerp (vb. een mes verborgen in een gordel of een pen).

Pas in België erg op: sommige politieagenten leggen de wet ruim uit en menen dat alle messen met een slot verboden zijn, ook gewone vouwmessen met een slot zoals die van Opinel en de wat grotere Zwitserse zakmessen.

Voor meer informatie:


https://www.vraaghetdepolitie.nl/wapens/messen/is-een-karambit-verboden.html

https://www.justis.nl/producten/wwm/welke-soorten-wapens-zijn-verboden/

Write a review

Fadecase Elite Karambit - Night

Write a review

15 andere producten in dezelfde categorie:

Menu

Top