Pixelknife - Karambit Howl

€ 19,99 € 16,99
Hurry up! Sales Ends In
Days Hrs Min Sec
Inclusief belasting
Binnen 24uur verzonden

De Karambit is een van de meest herkenbare messen in de wereld van Counter-Strike: Global Offensive (CSGO), en het is tevens een van de meest gewilde in-game items onder spelers.

Op Voorraad 5 Items
Omschrijving

De Karambit is een van de meest herkenbare messen in de wereld van Counter-Strike: Global Offensive (CSGO), en het is tevens een van de meest gewilde in-game items onder spelers. Dit iconische mes heeft niet alleen een grote fanbase binnen de CSGO-community, maar heeft ook de interesse gewekt van verzamelaars en gamers wereldwijd.

De Karambit's zijn meestal vervaardigd met hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal. Ze zijn zorgvuldig ontworpen om de kenmerkende vorm en stijl van het originele in-game item na te bootsen.

Of je nu een fervente CSGO-speler bent die de Karambit in het spel bewondert of een verzamelaar die op zoek is naar een indrukwekkend stuk gaming memorabilia, de Karambit kan een perfecte keuze zijn. Het vertegenwoordigt niet alleen een icoon uit de gamewereld, maar ook de passie en toewijding van gamers over de hele wereld. Het is een herinnering aan de unieke en boeiende cultuur die is ontstaan rondom CSGO en de impact die dit spel heeft gehad op de gaminggemeenschap als geheel.

Productdetails
5 Items

Specifieke referenties

ean136097450477425
Wapenwet

Alle messen die door ons worden verkocht zijn in Nederland gewoon legaal.
Het bezit van een wapen van de lichtste categorie, is legaal voor burgers van 18 jaar en ouder. Het is verboden om met dit soort wapens over straat te lopen. Wat wel toegestaan wordt is het bijvoorbeeld ophangen van dergelijke wapens aan de muur.


Geen wapen, maar toch....

Daarom is in de wet een artikel opgenomen, waarin staat dat ook alle andere voorwerpen verboden kunnen worden waarvan, gelet op hun aard of de omstandigheden waaronder zij worden aangetroffen, kan worden aangenomen dat zij bestemd zijn om letsel aan personen toe te brengen of te dreigen. Dit betekent concreet dat bijvoorbeeld tijdens het uitgaan, het bezoek van een concert of een voetbalwedstrijd allerlei voorwerpen als wapen kunnen worden aangemerkt - en eventueel in beslag kunnen worden genomen. Dit kunnen dus ook een knuppel, schroevendraaier, bijl, zakmes of keukenmes zijn.


België
In België worden als verboden wapens beschouwd: spring- of valmessen met slot (ook knipmessen of stilleto’s genaamd), vlindermessen, en blanke wapens die uiterlijk gelijken op een ander voorwerp (vb. een mes verborgen in een gordel of een pen).


Pas in België erg op: sommige politieagenten leggen de wet ruim uit en menen dat alle messen met een slot verboden zijn, ook gewone vouwmessen met een slot zoals die van Opinel en de wat grotere Zwitserse zakmessen.


Voor meer informatie:https://www.vraaghetdepolitie.nl/wapens/messen/is-een-karambit-verboden.html


https://www.justis.nl/producten/wwm/welke-soorten-wapens-zijn-verboden/

Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Pixelknife - Karambit Howl”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

This website use cookies to ensure you get the best experience on our website.Privacy Policy

Inloggen

Megamenu

Your cart

There are no more items in your cart